Div nyheder

Julekalender fra A.C. Perchs Thehandel 2021

Ny luksuriøs julekalender fra A.C. Perchs, levert i en flott eske. Som en nyhet i årets kalender, kan fire av de flotte boksene også henges på juletreet! Fri frakt i Norge.
Kalenderen inneholder 24 små te-bokser i forskjellige farger, med 24 forskjellige te-overraskelser, og med te til minst 2 kopper bak hver luke. Den 6. oktober lanserer Perchs Thehandel tradisjon tro årets julekalender. En luksuriøs julekalender bestående av 24 bokser med spennende teer fra hele verden. Gled deg selv, eller en du er glad i med årets julekalender. Bli inspirert hver dag i desember frem til jul. Årets julekalender kommer i to design, men innholdet er likt i begge kalendre. Inne i julekalenderen finnes et lite hefte med en detaljert beskrivelse av hver te med tilhørende bryggeveiledning, bryggetips, trekke-tid og vanntemperatur. Husk ikke å lese for langt frem slik at overraskelsen uteblir. Julekalenderen består av både grønn te, sort te, hvit te, oolong te og urtete, så det er en utmerket mulighet for å få smakt mange forskjellige teer. Hvert år inneholder kalenderen en ny sammensetning av spennende teer.

Utsendelse fra nettbutikken skjer fra 6. oktober i takt med at de blir pakket ferdig. I år er fraktlinjene fra Sørøst-Asia hardt rammet av forsinkelser, og te-bransjen er naturligvis intet unntak. Det har ført til at boksene ankom noe senere enn forventet. Vi pakker naturligvis så raskt vi kan og julekalenderen utsendes i samme rekkefølge som vi mottar bestillingene. Også i år er julekalenderen en limited edtion, så vent ikke for lenge med å bestille. Fri frakt i hele Norge

Vekt te netto ca. 275 gram. Brutto ca. 2400 gram.