A.C. PERCHS THEHANDEL

Oslo

Våres nyeste butikk og Tea Room ligger sentralt i Oslo

Butikk og Tea Room

Vi ser fram til å ønske deg velkommen til Perchs Tehandel i Oslo.

I november 2014 åpnet A.C Perchs Tehandel en butikk i Steen og Strøms Food Court. Innen få år ble det tydelig at etterspørselen blant de norske kunder var til stede, men at våre teer dessverre ikke kom til sin rett i et miljø omringet av andre sterke aromaer. Hos Perchs skal teen ikke bare nytes, men også betraktes og luktes på.

Det var derfor med stor glede, at A.C Perchs i november 2017 kunne åpne vår egen butikk og Tea Room i Kirkegata 5, Oslo.

Som med vår butikk i Aarhus, ønsket vi å gjenskape Perchs ånden, men samtidig bruke og involvere de omgivelsene vi befant oss i. Vårt myke, karakteristiske møblement, våres gullfargede bokser og kompetente personale ønsker dem derfor inn i en verden hvor teen er i høysete.

Mens du lener deg tilbake og nyter en velskjentet kopp te kan du more deg over anekdoter fra store personligheter, som har te som sin foretrukne drikk, eller la roen senke seg over dem.

Besøk våre butikker på adressene under.

Du finner os her

Foruten den gamle butikken i hjertet av København, finner De oss sentralt beliggende i Aarhus og Oslo. De kan også besøke vår nye flyplassbutikk i den nye terminal 2 i Kastrup.

KØBENHAVN

Kronprinsensgade 5
1114 København K

Phone:  info (@) perchs.dk

AARHUS

Volden 3
8000 Aarhus

Phone:  info (@) perchs.dk

OSLO

Kirkegata 5
0153 Oslo

Phone:  perchs (@) perchs.no

CPH AIRPORT

Københavns lufthavn
Terminal 2

Phone:  info (@) perchs.dk