Div nyheder

Covid-19 tiltag i Perchs

Kjære kunder, 

I lys av den nye situasjonen i Norge og Danmark vil vi gjerne informere om de nyeste tiltakene i Perchs butikker og te-salonger. 

Vi holder butikken i Kirkegata 5 åpen. I tillegg er nettbutikken åpen hele døgnet. Dessverre holder Perchs Tesalong i Oslo stengt mellom 16 og 30 mars 2020.  

I alle Perchs butikkker har vi i disse dager ekstra fokus på hygiene. Derfor har vi midlertidig valgt og ikke dele ut sukkertøy slik vi pleier å gjøre, og har gjort siden 1835. Dette er første gang i Perchs 185 år lange historie! I våres nettforsendelser følger det med sukkertøy, da det er mulighet for en hygienisk og forsvarlig innpakning. 

I butikkene i København, Aarhus og Oslo står våres trofaste kunder ofte tett, derfor henstiller vi til at det kun oppholder seg 4 kunder i butikken på samme tid. Dessverre kan vi heller ikke tilby våre kunder å lukte på teen i disse dager. 

Våres butikk på Københavns Lufthavn er stengt, da Danmark stengte sine grenser 14. mars. Vi kan dessverre ikke vite når den åpner igjen. 

 Mange takk for forståelsen og takk for alle de fine og positive tilbakemeldingne i disse vanskelige tider. 

Mange hilsner Stine og Christian Hincheldey og hele Perchs teamet.